Nincs engedélyezve a javascript.
Puskás Öcsi - A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai 2.
Akciós termékek

Puskás Öcsi - A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai 2.

Focista leszek én is!

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
1 750.-
Korábbi ár:
2 624.-
Eredeti ár:
3 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Amíg a legendás focista kalandos gyerekkoráról szóló mesekönyvsorozat előző részében Öcsi és Cucu annak is örült, ha pályára engedik őket a nagyok, most már a kis Puskás a csapatkapitány a Lipták-grundon. Bajba is ő kerül általában...
Leírás a könyvről
Amíg a legendás focista kalandos gyerekkoráról szóló mesekönyvsorozat előző részében Öcsi és Cucu annak is örült, ha pályára engedik őket a nagyok, most már a kis Puskás a csapatkapitány a Lipták-grundon. Bajba is ő kerül általában... Megússza, hogy nagy igyekezetében betöri a félelmetes helyi hentes boltjának kirakatát? És vajon mit talál ki, hogy bejusson a válogatott meccsére a fiúkkal?

Öcsi és cimborái sok galibát okoznak a környéken, de minden csínytevésük mögött az áll, hogy álmukat kergetik: egyszer ők is híres focisták akarnak lenni!



Hallgassátok együtt Öcsivel édesapja tanácsait, tudjátok meg, milyen módszerekkel próbálta fejleszteni fia ügyességét, gyorsaságát és kitartását Feri bácsi. Az is kiderül a hiteles történetből, hogyan kezdődött Puskás Ferenc kispesti pályafutása, és hogy milyen szerepet játszott a Kovács Miklós név a leghíresebb magyar ember életében.
Adatok
Raktári kód:
749614
ISBN:
9633579053
EAN:
9789633579053
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
64
Méret [mm]:
190 x 220 x 11
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
360
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Kemény Kristóf
Kemény Kristóf
Kemény Kristóf már számtalan önéletrajzi kötet ötletgazdája és felelős szerkesztője volt, emellett pedig Frei Tamás sikerkönyveit menedzselte és lektorálta. Szerzőként Puskás Ferenc gyerekkoráról szóló mesekönyvsorozata a kicsik nagy kedvence lett az elmúlt években, ráadásul idén áprilisban megjelent a mesék alapján készült animációs filmek nyitó epizódja. Lassan Kristóf fia, Dávid is serdülőkorba lép, így nem csoda, hogy friss ifjúsági regénysorozata, a #suliLOVE-sorozat első része valamennyi tinédzser fiút és lányt foglalkoztató témákat feszeget.