Leírás a könyvről
Talán hihetetlennek tűnik, de a sajttorta népszerűsége hosszú évszázadokkal ezelőtt indult hódító útjára a világon. Nem csoda tehát, hogy ennyi idő alatt megszámlálhatatlan változata született, hiszen a különböző országok hozzátették a saját jellegzetes alapanyagaikat, a mazsolától a rumtól kezdve a mangóig és a licsiig különféle ízekkel varázsolták egyedivé az édességet. Ez a könyv megmutatja, milyen egyszerű is a sajttorta elkészítése, mégis mennyire sokféle finomság születhet belőle. Ez az egyedülálló receptgyűjtemény a legjobb sajttortákat tartalmazza a világ minden tájáról.
A könnyű és finom olasz sajttortától a klasszikus New York-i változaton át a gyümölcsös vagy mandulás ízesítésűig rendkívül széles a választási lehetőség. Hagyjuk szárnyalni képzeletünket! Akár egy nagyobb társaságot, akár néhány barátot akarunk megvendégelni, a könyv bőven kínál recepteket mini és hagyományos, de kivétel nélkül ínycsiklandó torták elkészítéséhez.