Nincs engedélyezve a javascript.
Puskás Öcsi - A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai 1.

Puskás Öcsi - A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai 1.

Szökjünk ki focizni!

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 624.-
Eredeti ár:
3 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Bármerre járunk a világban, rádöbbenünk, hogy Puskás Ferencről mindenütt hallottak. Ha eláruljuk, honnan érkeztünk, azonnal a legendás Aranycsapat kapitányának neve ugrik be a külföldieknek. A leghíresebb magyar ember, a valaha élt talán legnagyobb futballista most gyerekként tér vissza közénk.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről
Öcsi imád focizni. Ha tehetné, egész nap a rongylabdát rúgná a grundon. Csakhogy a házukhoz közeli pályán általában nagyobb fiúk játszanak, ezért őt és legjobb barátját, a szomszédban lakó Cucut szinte sosem veszik be a csapatba. Folyton azon jár az eszük, hogy tudnának ők is beszállni, hogy hívhatnák fel magukra a nagyok figyelmét?!

Szerintetek sikerül nekik? És vajon szót fogad a lázasan ágyban fekvő Öcsi az édesanyjának, Margit néninek, aki megtiltja neki, hogy kimenjen az udvarra játszani a többiekkel?

Barátkozzatok össze a külváros legvagányabb kissrácával, éljétek át Öcsivel a kalandos gyerekkorát, vegyetek részt a csínytevéseiben, rúgjátok vele a labdát!

Ő alig várja, hogy egy csapatban legyetek!



Bármerre járunk is a világban, rádöbbenünk, hogy Puskás Ferencről mindenütt hallottak már. Ha eláruljuk, hogy Magyarországról érkeztünk, azonnal a legendás Aranycsapat kapitányának, a Real Madrid sztárjának neve ugrik be a külföldieknek: "Ó, igen, PUSKÁS!"

A leghíresebb magyar ember, a valaha élt talán legnagyobb futballista most gyerekként tér vissza közénk - és történetei elsősorban a gyerekeknek szólnak.



A Mayer Tamás különleges grafikáival illusztrált szöveg azon túl, hogy remek olvasmány, hitelesen mutatja be Öcsi és családja tanulságos életét, ahogy ez a varázslatos mesekönyv arra is rámutat: milyen erények szükségesek ahhoz, hogy megvalósítsuk gyerekkori álmunkat!



A Könyvjelző magazin 2016. áprilisi számában megjelent cikk: Mese, ami új műfajt teremt Magyarországon



Adatok
Raktári kód:
747677
ISBN:
9633578216
EAN:
9789633578216
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
64
Méret [mm]:
190 x 220 x 11
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
360
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Kemény Kristóf
Kemény Kristóf
Kemény Kristóf már számtalan önéletrajzi kötet ötletgazdája és felelős szerkesztője volt, emellett pedig Frei Tamás sikerkönyveit menedzselte és lektorálta. Szerzőként Puskás Ferenc gyerekkoráról szóló mesekönyvsorozata a kicsik nagy kedvence lett az elmúlt években, ráadásul idén áprilisban megjelent a mesék alapján készült animációs filmek nyitó epizódja. Lassan Kristóf fia, Dávid is serdülőkorba lép, így nem csoda, hogy friss ifjúsági regénysorozata, a #suliLOVE-sorozat első része valamennyi tinédzser fiút és lányt foglalkoztató témákat feszeget.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top