Nincs engedélyezve a javascript.
Az Élet
Jelenleg nem rendelhető
Újszerű antikvár könyv
4 599.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Martina Cole hiteles és lebilincselő regénye színes portrét fest egy erőszakkal és árulásokkal terhes családról, melynek tagjait a hűség, a vér és az égő bosszúvágy fűzi egymáshoz... Egy sötét mese az Életről, ahogyan csak Martina Cole képes elmondani.
Leírás a könyvről
"Lassan kiszállt az autóból. Ahogy belépett a raktárba, és meghallotta Jack hangját, egy pillanatra úrrá lett rajta a szomorúság. Jack olyan imádnivaló volt kis krapeknek, egy napon még büszke is lehetett volna rá, végül mégis a gyengesége győzött.

Ahogy Jack ránézett a nagy barna szemével és kisfiús mosolyával, Peter nemcsak a feltétlen meggyőződést látta benne, hogy simán megússza az egészet, de ami a legszörnyűbb: a jellemtelenséget, ami ebben a helyzetben is megmutatkozott. Nem könnyen vallotta be magának, hogy legkisebb fia képes ennyi gazságra, de nem tehetett mást.

Peter Bailey a nyakánál fogva felrántotta Jacket a székből, és magával vonszolta kézzel-lábbal tiltakozó fiát a nagy hordóhoz.

Ott pedig olyan könnyedén belefojtotta a vízbe, mintha csak egy alomnyi macskakölyök lenne."



A Bailey fiúk gengszterek, akik eltökélten próbálják meghódítani a világot. Peter és Daniel sok szempontból tűz és víz - Peter higgadtsága mögött könyörtelen természet rejtőzik, míg Danielt szinte legendássá teszi féktelen erőszakossága -, együtt mégis legyőzhetetlenek.

A Bailey-k a hetvenes évek végétől uralják a londoni East Endet, s miután fiaik is csatlakoznak hozzájuk, úgy tűnik, semmi sem szabhat nekik gátat. A csúcson azonban nem könnyű megmaradni: mindig akad, aki megpróbál letaszítani - néha olyan, aki a legközelebb áll hozzánk...

Lena Bailey eltökélten próbálja megóvni legkisebb gyermekét az Élettől, ám amikor óhatatlanul bekövetkezik egy tragédia, a kis Taniának rá kell ébrednie a kegyetlen valóságra, s ez a tapasztalat örökre megváltoztatja.



Martina Cole hiteles és lebilincselő regénye színes portrét fest egy erőszakkal és árulásokkal terhes családról, melynek tagjait a hűség, a vér és az égő bosszúvágy fűzi egymáshoz... Egy sötét mese az Életről, ahogyan csak Martina Cole képes elmondani.





A Könyvjelző magazin 2014. decemberi számában megjelent cikk: Az erős nők világa
Adatok
Raktári kód:
739372
ISBN:
9633575017
EAN:
9789633575017
Eredeti megnevezés:
The Life
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
560
Méret [mm]:
130 x 198 x 41
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
520
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Martina Cole
Martina Cole
Az angliai Essexben született Martina Cole többek között pincérnőként és bolti árufeltöltőként is dolgozott, mielőtt az 1992-ben megjelent Veszélyes hölgy elsöprő sikerét követően főállású íróvá nem vált. Az írónőt ma a kortárs krimi megkérdőjelezhetetlen mestereként tartják számon; csak az angol nyelvterületen több mint 15 millió példányban keltek el a regényei, és több művéből nagy sikerű televíziós adaptáció készült.